Előfizetői tartalom

Száz ingatlanértékesítő mondta el, mi várható idén a hazai lakáspiacon

Portfolio
Év végi lakáspiaci Hangulatfelmérésünkben ingatlanpiaci elemzők, cégvezetők és értékesítési vezetők mondták el véleményüket a piac várható alakulásáról, előrejelzést adva a 2024-ben várható lakásárakról, tranzakciószámokról, vagy a bérleti díjak mozgásáról. Ezt követően Csorba Dániel, ingatlanértékesítő, vlogger, a kollégái körében is készített egy hasonló felmérést, melyben kimondottan ingatlanértékesítőket kérdezett meg a várható irányokról. A kérdésekre több mint 100 válasz érkezett, melyeket összegezve mutatunk be, lehetőséget adva az általunk megkérdezett szakemberek véleményével való összehasonlításra.

A 2023-as év gazdasági és lakáspiaci változásait követően ma különösen aktuális kérdés, hogy mi lesz 2024-ben a lakásárakkal, milyen folyamatok fogják befolyásolni a piacot, ezért érdemes minél több szakmabeli véleményt meghallgatni. Az elemzők és cégvezetők után most az értékesítők kaptak szerepet, akik közül 107, az ország különböző területein tevékenykedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés