Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat a Budapest-bérletek és az agglomerációs közlekedés ügyében

Portfolio
A BKK és az állami közlekedési cégek szerződésében nincs arra utaló jel, hogy március 1-jével megszűnne a felek között az agglomerációs közlekedésről szóló megállapodás - írja a 24.hu. Erre csak akkor kerülne sor, ha azt valamelyik fél 30 napos határidővel felmondaná, de ezt egyelőre sem a MÁV, sem Volánbusz nem tette meg, így várhatóan márciustól is változatlan marad a szolgáltatás, amíg a kormány és a főváros meg nem állapodik az új tarifákról.

A lap megkeresésére a Budapesti Közlekedési Központ azt írta, hogy a BKK, a Volánbusz Zrt. és a MÁV-HÉV Zrt. 2024. január 17-én módosította a három társaság által 2023. december 29-én megkötött átmeneti megállapodást, de a szerződés a közbeszerzési értékhatár elérését követően is fenntartja a megállapodás hatályát. A decemberi szerződésben ugyanis az állt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés