Előfizetői tartalom

Videón az átépítés alatt álló Hungaroring

Portfolio
Javában zajlanak a munkálatok a Hungaroringen, ahol a Market Építő Zrt. és a Bayer Construct Zrt. dolgozik azon, hogy a július közepi versenyre elkészüljön minden. Bár ekkor a futamra alkalmas formában ideiglenesen átadják a pályát, a teljes körű felújítás csak 2026-ra készül majd el - írja a Magyar Építők, ahol egy videót is közzétettek a munkálatokról.

December végén kezdték el a mogyoródi Formula 1-es versenypálya fejlesztésének második ütemét, ahol pár hét alatt 20 ezer köbméter földet mozgattak meg és 5 ezer köbméter betont bontottak el a kivitelezést végző cégek.  Ahogy korábban írtuk, a közművek állapota és az infrastruktúra mostanra nem felel meg a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) követelményeinek, így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés