Előfizetői tartalom

Hatalmas adatközpontok építésébe kezd a Blackstone

Portfolio
Nagy mértékben bővíti jelenlétét az adatközpontok területén a Blackstone, a világ legnagyobb magántőke-befektetési cége. A QTS Realty Trust 2021-es 10 milliárd dolláros felvásárlásával a Blackstone jelentős létesítményfejlesztésbe kezdett, hogy kielégítse az adatfeldolgozás és tárolás iránti növekvő keresletet - számolt be a Bloomberg.

Arizonában, Phoenixben nagyszabású építkezések folynak, amelyeken a hatalmas mennyiségű digitális információ kezeléséhez nélkülözhetetlen számítógépek ezreit helyezik el. Ezek a projektek részei a Blackstone azon stratégiájának, melynek értelmében 25 milliárd dollárt fektet adatközpontok fejlesztésébe a cég. Az adatközpontok iránti kereslet megugrását a mesterséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés