Előfizetői tartalom

Mi várható 2024-ben a hazai ingatlanpiacon?

Portfolio
A tavalyi év turbulenciái után milyen makrogazdasági tendenciák, ingatlanpiaci hatások érvényesülhetnek 2024-ben? Merre tart az ingatlanbefektetési-, az iroda- és az ipariingatlan-piac? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a Colliers vezető munkatársai: Tóth Kristóf (Head of Research), Vécsey Bence (Head of Capital Markets), Ecsődi Miklós (Head of Office) és Beck Tamás (Head of Industrial) a cég tájékoztatóján.

Tavaly 27%-os csökkenés volt mérhető az ingatlanbefektetési tranzakciók volumenében 2022-höz képest. Növekedtek a tőkeköltségek, és kihívást jelent, hogy a régió hozamai vonzóbbak legyenek a nyugat-európai országokhoz képest. A vevők és eladók elvárásai között még mindig széles szakadék tapasztalható, a bérlői piacok pedig gyengélkednek. A nagy külföldi intézményi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés