Előfizetői tartalom

Felforgatják a magyar ingatlanpiacot a legújabb nemzetközi trendek - Mire számíthatunk a következő években?

Portfolio
A csökkenő infláció és az erősödő gazdasági növekedés erősíti az ingatlanpiacot is. Bár még mindig göröngyös úton járunk, de már látszik a fény az alagút végén - hangzott el a CBRE ingatlanszakmai eseményén. 2024 világszerte a választások éve lesz: milyen hatása lehet ennek az ingatlanpiacra nézve? Mennyire indokolt még az irodapiaci aggodalom? Segíthet a növekvő kereslet a masszív ipari-logisztikai kínálaton? Jöhetnek újabb források a kelet-közép-európai piacokra? Mi történik most a retail- és a hotelpiacon? Többek között ezeket a kérdéseket járták körül a tanácsadócég szakértői.

Idén pozitívabbak lehetünk, mit tavaly, de az infláció elleni harc még nem ért véget, a mostani szintekről könnyen feljebb ugorhatnak a számok. A fizetések gyorsan emelkednek, a piac kezd túl optimista lenni. Elindult a stabilizálódás, a hozamnövekedés nagy része már megtörtént, de részben még mindig átárazódás alatt van a piac. Az olcsóbb finanszírozás erősítheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés