Előfizetői tartalom

Raktárkomplexumhoz vett telket a Waberer's Debrecenben

Portfolio
20 ezer négyzetméteres raktárkomplexumot fejleszt a Waberer’s Csoport, miután lezárta az ehhez szükséges telek megvásárlását. Az új logisztikai központ 2025-re készülhet el, így a Waberer’s stratégiai céljainak megfelelően folytatja országos lefedettségű logisztikai központjainak fejlesztését. A vállalat Debrecenből tervezi több autóipari nagyberuházás, a kapcsolódó beszállító cégek, valamint jelenlegi ügyfélkörének kiszolgálását.

A Waberer’s Csoport sikeresen lezárta a Debrecen ipari övezetében található, 57 ezer négyzetméter területű építési telek megvásárlását, melyen 2025 második félévére készülhet el a Csoport Szerződéses Logisztikai Szegmensét támogató, 20 ezer négyzetmétert meghaladó méretű logisztikai központ. A telek megvásárlását, illetve a raktár felépítését a Waberer’s...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés