Előfizetői tartalom

Új szállodát nyit Budapesten az InterContinental

Portfolio
Bejelentette az IHG Hotels & Resorts szállodalánc-vállalat, hogy Budapesten nyitja meg első európai Holiday Inn & Suits szállodáját. A 170 szobás Holiday Inn & Suites Budapest Centrale a XIV. kerületben, közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion metróállomás felett helyezkedik majd el, a többfunkciós Centrale épületkomplexum részeként. A nyitás 2026 második felében várható, a beruházás együttműködő partnerei a Chain Bridge Ventures Ltd. és a Mogotel Hotel Group.

A Holiday Inn & Suites Budapest Centrale, közvetlenül a Puskás Aréna és a Papp László Budapest Sportaréna szomszédságában épül, közel a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központhoz, a Városligethez és a Múzeumi Negyedhez. A projektről korábban mi is írtunk: Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 09. Gigantikus ingatlanfejlesztés indul a Puskás Ferenc Stadion mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés