Új üzletággal tér vissza az ingatlantanácsadó
Ingatlan

Új üzletággal tér vissza az ingatlantanácsadó

Portfolio
Visszatér a kiskereskedelmi piacra a Colliers, a közel 30 éves tapasztalattal rendelkező Csörgő Anita vezetésével. Az újonnan megalakuló csapatot tovább erősíti Haáz-Bencsik Diána, aki közel 8 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A Colliers szakértői szerint 2024-ben az infláció alacsonyabb szintje és a gazdasági növekedés pozitív hatással lehet a nettó reálkeresetekre és az egyéni vállalkozók jövedelmére. Ez a javulás kedvezően befolyásolhatja az elkölthető jövedelmet és a kiskereskedelmi forgalmat. Emellett a növekvő külföldi turizmus is pozitív hatással lesz a high street szegmensre.

A Colliers célja, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok piacán is bővítse a portfólióját, ami Csörgő Anita vezetése alatt valósul meg. A három évtizedes iparági tapasztalata során Anita többek között olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint a Gucci, Moncler, Salamander, Michael Kors, iStyle, Starbucks és az egyik vezető elektromosautó-gyártó. A nevéhez fűződik az Andrássy út és Váci utca üzletei jelentős részének a bérbeadása, illetve több tulajdonjog eladása. Ezen felül több bevásárlóközpont újrapozicionálási projektet vezetett, mint például: KÖKI, Campona, Pólus és Eleven Center, továbbá részt vett a Mammut 2. és a kecskeméti Malom bérbeadási stratégiájának kialakításában.

Címlapkép forrása: Getty Images

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.