Együttműködési megállapodást kötött a Bayer Construct és a kormány
Ingatlan

Együttműködési megállapodást kötött a Bayer Construct és a kormány

Portfolio
Együttműködési megállapodást kötött a Bayer Construct Építőipari és Szolgáltató Zrt. a kormánnyal - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány a Bayer Construct Építőipari és Szolgáltató Zrt.-vel. A cég nevéhez többek között olyan fejlesztések köthetők, mint a zuglói városnegyedfejlesztés, ahol egy 168 lakásos társasház, bevásárlóközpont és irodaházak valósulnak meg. A projektet tavaly az állam vásárolta meg. Emellett a Hungaroring felújításában is nagy szerepe van a Bayer Construct Zrt-nek, aki a Market Építő Zrt-vel együtt végzi annak felújítását.

A hazai építőipar folyamataival kiemelten foglalkozunk a március 21-i Építőipar 2024 konferencián. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Shutterstock

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

Holdblog

Miért kellett a Mol-nak az UTE?!

HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molról, meg Ryan Goslingról.  Jó szórakozást! 00:45    Miért kellett a Mol-nak a

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!