Előfizetői tartalom

Szigorú szabályt hozott a kormány a rozsdaövezeti akcióterületekre

Portfolio
Szigorúan szabályozná a kormány a rozsdaövezeti besorolást kapott területek tulajdonosváltását. Ha egy rozsdaövezeti akcióterületté kijelölt ingatlan, valamint az azon kialakított ingatlan többségi tulajdonosa a rozsdaövezeti akcióterületté történt kijelölését követően megváltozik, az ingatlan rozsdaövezeti státusza megszűnik és mindez komoly bírsággal is járhat - írja a Magyar Közlöny.

A kizárólag telekalakítás keretében történt összevonás eredményeként bekövetkezett többségi tulajdonos változása kivételt képez akkor, ha az összevonással létrejövő új ingatlanon keletkező tulajdoni hányadok tükrözik az összevonással érintett ingatlanok összevonást megelőző forgalmi értékarányát. A változás napjától számított öt munkanapon belül az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés