Előfizetői tartalom

Elkészült az új otthonfelújítási program, hamarosan bejelentheti a kormány

Portfolio
Elkészült a 2022 végén kivezetett otthonfelújítási támogatás újabb változata. A részletek még nem ismertek, de a szakmai szervezetek már csak a hivatalos bejelentésre várnak – írja az Index. Előtérbe kerülhetnek az energiahatékonysági felújítások, és könnyen elképzelhető, hogy vissza nem térítendő támogatás helyett kamattámogatott hitelkonstrukcióról lesz szó.

Emlékezetes a legutóbbi ilyen támogatási forma: 2021. január 1-je és 2022. december 31-e között akár 3 millió forintot is felvehettek az államtól otthonfelújítási támogatás formájában mindazok, akik saját tulajdonú ingatlanukban 25 év alatti gyermeket neveltek, és felújították a lakóingatlanjukat. Energetikai megkötés nem volt, az igénybe vett támogatást 50-50%-ban lehetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés