Előfizetői tartalom

Bővül a kizárólagos lakossági parkolóhelyek száma Józsefvárosban

Portfolio
A Józsefvárosi Önkormányzat 2020 őszén határozta el a kerületi parkolási rendszer újraszabályozását, amelynek a gyakorlatba ültetéséről a 2022. szeptemberi képviselő-testületi ülésen született döntés és 2023. január 1-jén lépett életbe. A korábbi kijelöléseken túl hamarosan a Százados negyedben és a Tisztviselőtelepen is lesznek hasonló helyek - tette közzé közösségi oldalán Pikó András VIII. kerületi polgármester.

A kijelölt helyeken estétől reggelig csak helyiek parkolhatnak - ezeket nevezzük Kizárólagos Lakossági Parkolóhelyeknek, amiket azért létesítettünk Középső-Józsefvárosban, hogy ne okozzon gondot a kerületieknek a saját otthonuk közelében parkolni. Hamarosan a Százados negyedben és a Tisztviselőtelepen is lesznek hasonló helyek - írja a polgármester. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés