Előfizetői tartalom

Érdemes már lakást venni vagy várjunk még vele?

Portfolio
Nagy változásokat hozott a tavalyi év a hazai lakáspiacon. A kereslet visszaesett és a korábbi évek dinamikus árnövekedése is megállt. Ezzel együtt lezárult a CSOK előző verziója, 2024 januárjától pedig elindult a kedvezményes hitelen alapuló CSOK Plusz program. A Signature előfizetőinknek szóló online klubunkon arra is keressük a választ, hogy milyen változásokat hozhat az idei év a lakáspiacon és a hiteleknél, mire érdemes figyelniük azoknak, akik vásárlásban vagy épp eladásban gondolkodnak.

Visszaeső kereslet, oldalazó árak, megváltozott lakástámogatások. Az elmúlt évet nagyrészt a kivárás jellemezte a hazai lakáspiacon, ami az alacsony tranzakciószámokban, a kevés átadott lakásszámban és a stagnáló árakban is tetten érhető volt. Az idei évre viszont óvatos optimizmussal fordultak rá a szereplők, amiben a frissen elindult legújabb otthonteremtési támogatásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés