Előfizetői tartalom

Visszatért a lakáslottó: hamarosan kiderül, kié lesz a 100 milliós nyereménylakás

Tavaly augusztusban a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bankkal együttműködve úgy döntött, ötven év után visszahozza a lakásnyereményt a Játékoskártya elnevezésű hűségprogramban részt vevő játékosok számára. A nyereményjáték tavaly augusztus 28-án kezdődött és idén március 3-án ér véget, a fődíj pedig egy 100 millió forintos penthouse jellegű lakás. A közelgő sorsolás okán arra voltunk kíváncsiak, mennyire mozgatta meg a játékosokat a nyereményjáték, tervez-e újabb ingatlannyeremény-játékot a lottótársaság, illetve mit jelent ma egy ekkora nyeremény a hazai lakáspiacon.

Az úgynevezett lakáslottó korábban 1957-től egészen az 1970-es évek közepéig működött, amikor az Ötöslottó tárgynyeremény-sorsolásának legértékesebb tételei az ingatlanok voltak. Ebben az időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára a játékosok között. Az utolsó Lottóotthon-sorsolást 1973. december 3-án tartották, majd ötven éven keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés