Előfizetői tartalom

Eladási hullám söpörhet végig a brit ingatlanpiacon a kínai fejlesztők döntése miatt

Portfolio
Több nagy kínai ingatlanfejlesztő is arra készül, hogy eladja Nagy-Britanniában található ingatlanjait, ezzel növelve a likviditását. A folyamat a korábbi években is érezhető volt, az elmúlt három évben már 1,4 milliárd font értékben váltak meg brit ingatlanjaiktól a kínai cégek a szektor összeomlása és a finanszírozási nehézségek miatt.

Néhány jelentős kínai ingatlanfejlesztő a Nagy-Britanniában található ingatlanjai eladását tervezi, hogy így növelje készpénzállományát. Az ingatlanügynökök szerint ez a lépés a piac lassú feltámadására és a vásárlói érdeklődés növekedésére utal. Az MSCI Real Assets által összegyűjtött adatok szerint a kínai fejlesztők az elmúlt három évben 1,4 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés