Előfizetői tartalom

Ez most a legnagyobb kockázat a magyar gazdaság számára

Portfolio
Milyen változásokat hoz az ingatlanpiacon a mesterséges intelligencia? Hogyan hat ez a piac szereplőire? Többek között erről beszélt a Gránit Pólus és a Portfolio által közösen szervezett Property Warm Up 2024 konferencián Turny Ákos, a Boston Consulting Group igazgatója. A városok klímaváltozáshoz való alkalmazkodásáról és szivacsváros koncepciójáról pedig Szőllősi Gábor, a Gardenfutura ügyvezető igazgatója beszélt. A konferencián szó volt a legfiatalabb generáció munkaerőpiaci igényeinek változásáról, valamint az állami szabályozások és az ingatlanpiac kapcsolatáról, végül a makrogazdasági kilátásokról beszéltek a téma szakértői.

2024. március 07. 18:07 Megosztás Makro kitekintés a világunkat átszabó gazdasági tényezőkről - Mire kell számítanunk? Hiába magas a kamatpálya, a részvénypiacok mégis száguldanak. Mik a kockázatok és a kilátások a gazdaságban? Mire kell számítanunk?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés