Előfizetői tartalom

Nagyon ciki, ami a Google vadiúj szuperirodájában megy, miután visszarendelték home office-ból a dolgozókat

Portfolio
A Google visszarendelte heti három irodai napra a dolgozóit az irodába, és átadta a munkavállalókank az első olyan high-tech épületét, amelyet teljes egészében a webes óriás tervezett és épített. A lépésre azért került sor, hogy a dolgozók az eddigi legjelentősebb projektre, a generatív mesterséges intelligenciára összpontosítsanak. Egyes dolgozók azonban azt kívánják, bárcsak az újítások között lett volna tisztességesen működő wifi is.

A Google anyavállalata, az Alphabet kaliforniai Mountain View-ban található "Bay View" irodaépületében hónapok óta nem működő, vagy legjobb esetben is csak időnként elérhető wifivel küszködnek - számolt be a Reuters. A nyugágyakkal teli kollaboratív munkaterek nem igazán alkalmasak a laptopokat cipelő csapatok számára, mivel a dolgozóknak az asztaluknál kell csatlakozniuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés