Előfizetői tartalom

Tovább emelkedtek a lakbérek februárban: ennyiért bérelhetünk lakást az egyes településeken

Portfolio
2024 februárjában tovább emelkedtek a lakbérek: országosan 1,0, Budapesten 1,1%-kal lettek magasabbak. Az előző év azonos időszakit országosan 11,6, Budapesten 11,3%-kal, a 2015. évi bázisidőszakit pedig 100, illetve 90%-kal haladták meg a februári lakbérek nominálisan. A reállakbérindex országosan 23, a fővárosban 17%-kal haladta meg a 2015. évi bázist. Mindkét érték emelkedett az előző hónaphoz képest is.

Budapesten valamennyi kerületcsoportban emelkedett a kiadó lakások díja az előző hónaphoz képest. A budai hegyvidéki kerületekben 1,7, a többi budai kerületben 0,9%-kal nőttek a bérleti díjak. A pesti oldalon a belső kerületekben 0,5, az átmeneti kerületekben 2,1, míg a külső pesti kerületekben 2,0%-kal lettek magasabbak a lakbérek. Egy év alatt a fővárosi kerületcsoportokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés