Előfizetői tartalom

Mikor jöhet az ingatlanpiaci fellendülés? - A Cannes-i MIPIM-en mondták el véleményüket a szereplők

A globális ingatlanpiac több mint egy évtizede nem látott kihívásokkal néz szembe, amelynek hatására a fejlesztők és befektetők óvatos optimizmussal tekintenek a fellendülés lehetősége felé, de így is óvatosságra intenek. Eközben az ingatlankonferenciák helyszínein a piaci kihívások és a potenciális megoldások kérdései kerülnek előtérbe.

Az ingatlanpiac globális szinten jelentős kihívásokkal néz szembe, amelyek között a kereskedelmi ingatlanok (CRE) árának csökkenése és a pandémia miatt kiürült irodák is megtalálhatók. A Cannes-i MIPIM ingatlankonferencián összegyűlt szakemberek, befektetők és fejlesztők próbálnak optimizmust találni a jelenlegi helyzetben, miközben a befektetői aktivitás óvatos fellendülésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés