Előfizetői tartalom

Az ingatlanválság közepén tarthat Németország - Elárulta a szakértő, mikor jöhet a kilábalás

Portfolio
Németországban már négy éve tart az ingatlanválság, amely a Commerzbank ingatlanüzletágának vezetője szerint további veszteségekhez és kényszerértékesítésekhez vezethet. Az eurózóna legnagyobb gazdasága a 2007-2009-es globális pénzügyi válság óta nem tapasztalt ingatlanpiaci visszaesést él meg. A vezérigazgató elmondta, meglátása szerint meddig tarthat még a válság.

Németországban egy négy éve tartó ingatlanválság tapasztalható, amely további kihívásokkal és kényszerértékesítésekkel fog járni - jelentette ki a Commerzbank ingatlanüzletágának vezetője. Ennek oka - ahogy korábban mi is írtunk róla - a hitelköltségek emelkedése és a kockázatosabb hitelek növekvő aránya. Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 28. Ez már súlyos ingatlanválság:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés