Előfizetői tartalom

Kiderült, mikor kezdődhet el az M1-es és M7-es autópályák bővítése

Portfolio
Tízéves közútfejlesztési programot indít a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. - mondta el a Világgazdaságnak a cég vezérigazgatója. Az interjúban az is szóba került, mikor indulhat el az M1-es és az M7-es autópálya bővítése, milyen ütemezéssel tervezik a többi felújítást, és mindez mekkora összegből valamint milyen hitelekből valósulhat meg.

Németh Tamás a lapnak adott interjújában kiemelte, hogy idén is legalább akkora mértékben végeznek majd felújításokat az úthálózaton, mint 2023-ban, aminek egyik fontos eleme az aszfaltréteg cseréje lesz. Eddig az összes útszakasz 19 százaléka kapott új aszfaltréteget. Elmondása szerint az M1-es autópályán a munkálatok nagy része már elkészült, így most a felújítások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés