Előfizetői tartalom

Megjelentek a partvonalon a befektetők, hamarosan lecsaphatnak a nyomott árú ingatlanokra

A Goldman Sachs Asset Management vezetője szerint az amerikai kereskedelmiingatlan-piac elérte mélypontját, így újra aktív befektetéseket terveznek, míg más szakértők további piaci visszaesést várnak. Mindez annak ellenére, hogy a magas kamatlábak és a világjárvány utáni kiugró üresedési ráták nyomán már most is meredek árcsökkenés van mögöttünk.

A Goldman Sachs Asset Management (GSAM) aktív befektetésekbe kezdene az amerikai kereskedelmiingatlan-piacon, mivel úgy ítéli meg, hogy a piac jelenleg mélyponton van. Jim Garman, a GSAM ingatlanokért felelős vezetője szerint a kamatlábak csökkenése és a piaci árak stabilizálódása vásárlási lehetőséget jelentenek. A GSAM már elkezdett befektetni európai és japán ingatlanokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés