Előfizetői tartalom

A megrendelések visszaesésénél is nagyobb bajok várnak az építőiparra, ha nem lépünk

Portfolio
A megrendelések visszaesésénél is nagyobb bajok várnak a hazai építőiparra ha nem lépünk, de mik a főbb problémák? A szabályozási és innovációs folyamatban mik a jó irányok és miben lehet még javítani? Mekkora probléma a külföldi cégek térnyerése, a hazai építőipar képes lenne kiszolgálni az igényeket? - tette fel a kérdéseket a Portfolio Építőipar 2024 konferenciáján Ditróy Gergely, a Portfolio Csoport üzletfejlesztési igazgatója.

Valóban nem fognak tömegével források rendelkezésre állni, de vannak szabályozási lehetőségeink. A beruházási és az építészeti törvénybe ezeket igyekeztünk beépíteni, hogy egy kiszámítható és tervezhető iparágat tudjunk megteremteni, a hatékonyságot csak ezt követően lehet megvalósítani. A választási ciklikusságot egy keretprogrammal kívánjuk kivezetni, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés