Előfizetői tartalom

Gyerekcipőben jár, de egyre sürgetőbb lenne az építőipar digitalizációja

Portfolio
Egyre fontosabb kérdés az építőipar digitalizálódása, aminek a hatékonyság növelésében kiemelt szerepe van. A Portfolio Építőipar 2024 konferenciáján a BIM alkalmazásának elterjedéséről, annak előnyeiről, a klasszifikációról és egy konkrét példát említve a Citadella projekt során használt digitális megoldásokról beszéltek a szakértők.

BIM Budapest tetején - Citadella projekt A Citadella átépítése folyamatban van. A 170 éves építmény tartószerkezetének tervezésére és építésének támogatására a lézerszkenner technológiát, a multi materiál BIM modellt és az augmented reality-t is segítségül hívtuk – mondta el Ágoston Dezső, az ARC-S Group Kft. cégvezetője. Az előadásban azt szemléltette, hogyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés