Előfizetői tartalom

Húsz éven belül Amerikában el fognak fogyni a mérnökök és Magyarországon is efelé tartunk

Portfolio
Mit várhatunk az új jogi környezettől? Mi a projektmenedzser szerepe a projektekben? Mit tehet a műszaki értelmiség a magasabb hatékonyságért? Mik a duális képzés tapasztalatai? Mi miatt vontatottak a hazai közbeszerzések? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a Portfolio Építőipar 2024 konferencia IV. szekciójának szakértői Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnökének moderálásában.

A két kerettörvény céljai a 9 végrehajtási rendeletben rejlik, ezek kidolgozása zajlik, ami az új projektekre lesz érvényes, így az a jövő évben lesz majd a mindennapjaink része. Mindkét törvény egyben kezeli a beruházásokat. Az oktatás és a képzés nagyon fontos, mert a hatékonyság és gazdaságosság az új technológiák bevezetésével érhető el, amiben az oktatásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés