Előfizetői tartalom

Felújítják a Flórián téri felüljárókat

Portfolio
Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés a Flórián téri felüljárók felújításához szükséges forrást, így várhatóan még idén elkezdődik a beruházás - közölte a BKK. A több mint negyven éve épült, két hídból álló, a Szentendrei utat és az Árpád hidat összekötő építmény rekonstrukciójára azért van szükség, hogy azt a következő évtizedekben is biztonságosan lehessen használni.

A felújítás során átépítik az útpálya burkolatát és kijavítják a vasbeton szerkezet eddig keletkezett hibáit is. Megszüntetik a pillérek feletti ázások okát, kicserélik a híd teljes szigetelését, új szegélyeket építenek biztonságosabb szalagkorláttal, valamint új dilatációkat helyeznek el a hidak végein.  A naponta több tízezer jármű haladását biztosító felüljáró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés