Egy thaiföldi cég venné meg a csődbe jutott Signa legfontosabb ingatlanjait
Ingatlan

Egy thaiföldi cég venné meg a csődbe jutott Signa legfontosabb ingatlanjait

Portfolio
A thaiföldi Central Group kiskereskedelmi óriás azt tervezi, hogy átveszi a fizetésképtelenné vált osztrák Signa ingatlancsoport néhány kiemelkedő ingatlanvagyonát, beleértve a berlini KaDeWe-t és a londoni Selfridges-t, valamint további luxusingatlanokat Európában.

Átvenne bizonyos ingatlanokat a fizetésképtelen osztrák Signa ingatlancégtől, a thaiföldi Central Group kiskereskedelmi vállalat. A tranzakció középpontjában olyan neves ingatlanok állnak, mint a németországi KaDeWe és a londoni Selfridges. Ezenfelül a Central Group érdeklődése kiterjed a Signa luxuscsoportjának további tagjaira is, beleértve a hamburgi Alsterhaus-t, a müncheni Oberpollinger-t és a svájci Globus-t.

Egy Business Insider által szombaton közzétett jelentés szerint a thaiföldi cég már korábban is jelentős befektetéseket hajtott végre a Signa luxusingatlan-portfóliójában.

Ahogy korábban már írtunk róla, a Signa vállalatcsoport az európai ingatlanpiaci válság egyik legnagyobb áldozata lett. A hitelezők több milliárd eurós követeléseket nyújtottak be ellene. A cégcsoport központi holdingvállalata mellett két fő egysége, a Signa Prime és a Signa Development is fizetésképtelenséget jelentett.

Forrás: Reuters

Címlapkép forrása: Getty Images

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Duna_Terasz_Grande_kep_2