Előfizetői tartalom

Brutális négyzetméterárak mellett árulnak egy Louis Vuitton üzletet

Portfolio
A Mint Investments a Realitní fond KB megbízásából piacra dobta a prágai Pařižská utcában található, Louis Vuitton által bérbe vett épületet. Az épület értéke 2020-ban 1,26 milliárd cseh korona (19,7 milliárd forint) volt, de ez most meghaladhatja az 1,5 milliárd koronát (23,4 milliárd forint) - írja a thePrime.

A 2000 négyzetméteres épületet 2014-ben teljes körűen felújította a PPF Real Estate, majd 2016-ban eladta az Amundi által kezelt Realitní fond KB-nak. A Mint Investments vállalat egyik partnere, Sebastien Dejanovski kijelentette, hogy az épületre nem kell jelentős beruházásokat fordítani, mert a Louis Vuitton márka nemrégiben újabb tízéves időszakra meghosszabbította bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés