Brutális négyzetméterárak mellett árulnak egy Louis Vuitton üzletet
Ingatlan

Brutális négyzetméterárak mellett árulnak egy Louis Vuitton üzletet

Portfolio
A Mint Investments a Realitní fond KB megbízásából piacra dobta a prágai Pařižská utcában található, Louis Vuitton által bérbe vett épületet. Az épület értéke 2020-ban 1,26 milliárd cseh korona (19,7 milliárd forint) volt, de ez most meghaladhatja az 1,5 milliárd koronát (23,4 milliárd forint) - írja a thePrime.

A 2000 négyzetméteres épületet 2014-ben teljes körűen felújította a PPF Real Estate, majd 2016-ban eladta az Amundi által kezelt Realitní fond KB-nak.

A Mint Investments vállalat egyik partnere, Sebastien Dejanovski kijelentette, hogy az épületre nem kell jelentős beruházásokat fordítani, mert a Louis Vuitton márka nemrégiben újabb tízéves időszakra meghosszabbította bérleti szerződését. Ezzel párhuzamosan a Realitní fond KB befektetési alap folyamatban lévő leállása miatt több ingatlan is piacra kerül. Az Amundi cég a Pařižská 3 ingatlan értékesítésére a Cushman & Wakefield tanácsadó céget kérte fel.

Az 1,5 milliárd koronás ár azt jelenti, hogy az egység 11,7 millió forintot ér négyzetméterenként, ami még prágai viszonylatban is kimagaslónak számít.

Május 29-én Balatonfüreden, a Portfolio Property X 2024 konferencián találkozik az ingatlanszakma. Részletekért kattints!

Címlapkép forrása: Milan Jaros/Bloomberg via Getty Images

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Duna_Terasz_Grande_kep_2