Sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre a WING
Ingatlan

Sikeres kötvénykibocsátást hajtott végre a WING

Portfolio
Kiemelt befektetői érdeklődés és túljegyzés mellett, 37 millió euró értékben hajtott végre kötvénykibocsátást a WING. A 35 millió euró össznévérték mellett 3 éves futamidővel, 8,90 százalékos fix kamatozással meghirdetett kötvényekre az ingatlanfejlesztő társaság minden beérkező jegyzési ajánlatot elfogadott, a tőkebevonás révén befolyt forrásokat pedig új befektetési lehetőségek kiaknázására és új ingatlanfejlesztési projektek indítására kívánja fordítani.

Összesen 37 030 darab, egyenként 1000 euró névértékű kötvényt jegyeztek le a WING március 28-án zárult kötvénykibocsátása során. Ennek köszönhetően a vállalatcsoport összesen 37,03 millió euró értékű tőkebevonást hajtott végre. Ez a társaság számára lehetővé teszi, hogy folytassa fejlesztési terveit és növekedési stratégiáját, illetve felgyorsítsa a tervezett új ingatlanfejlesztések előkészítését.

A WING 35 millió euró össznévérték mellett 3 éves futamidővel, 8,90 százalékos fix kamatozással hirdette meg jegyzésre az euró alapú kötvényeket. A társaság egyúttal arról is tájékoztatta a befektetőket, hogy kezdeményezni fogja a jegyzés során kibocsátott összes kötvény bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére. A WING a kötvényprogramjain keresztül 2016 óta folyamatoson jelen van a hazai tőkepiacon és az értéktőzsdén.

A WING jövőbeli terveiről többet is megtudhatnak a résztvevők a májusi 29-i, balatonfüredi Portfolio Property X 2024 konferencián. Részletekért kattints!

A cégcsoport tavaly decemberben adta át a Liberty iroda-hotel vegyesfunkciós projekt első ütemét, amelynek részeként megnyílt Budapest első TRIBE szállodája az itt található ibis&TRIBE Budapest Stadium dual-branded hotel részeként. A Liberty fejlesztése tovább folytatódik és idén a második ütem is átadásra kerül. Emellett zajlanak a Liget Center irodakomplexum fejlesztési munkálatai, amely a nyárra tervezett átadást követően az RTL Magyarországnak ad majd otthont. Az RTL számára kialakított Auditorium és Classic épületek mellé a területen felépül egy új boutique-jellegű irodaépület is, a Liget Center Vitrum, mely várja leendő bérlőit. A repülőtéren szintén épül egy új Tribe hotel az ibis Styles hotel folytatásaként, miközben a WING legújabb ipari fejlesztésében, az East Gate PRO második ütemében egy újabb 9100 négyzetméteres csarnoképület építése kezdődött el. Az elmúlt év a lakásfejlesztések terén is intenzív volt, a vállalat, LIVING márkanév alatt, az ezredik lakását is átadta. A WING lakófejlesztésekre specializálódott ernyőmárkájának fejlesztésében jelenleg három beruházás van folyamatban Budapesten, a Kassák Terrace, Park West és Le Jardin. Az üzletág alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakások száma megközelíti a 2000 darabot.

Címlapkép forrása: Getty Images

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
társasház használt lakás