FONTOS Az Nvidia a legnagyobb! Megelőzte a Microsoftot is
 
Előfizetői tartalom

Kiköltöztetik a MÁV központi irodaházának dolgozóit

Portfolio
Május 6-ig minden dolgozónak el kell hagynia a MÁV-Volán-csoport budapesti központi irodaházát - írja a 24.hu. A döntés mögött a lap szerint az áll, hogy a cégcsoport az épületet a Raiffeisen Ingatlan Alaptól bérli, de a közlekedési tárcánál nem szeretnék, ha az állami cég a jövőben is az osztrák Raiffeisen-csoport üzletfele lenne.

A cégcsoport Könyves Kálmán körúti központi irodaházában mintegy 2100-an dolgoznak, velük a MÁV Zrt. vezérigazgatója március végén körlevélben közölte a döntést, miszerint május 6-ig mindenkinek el kell hagynia az épületet. A mostani épületet a vasúttársaság a Raiffeisen Ingatlan Alaptól bérli, a kiköltözésről a tulajdonosi joggyakorló Építési és Közlekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés