Jön a tavaszi nagytakarítás Budapesten
Ingatlan

Jön a tavaszi nagytakarítás Budapesten

Portfolio
Április 6-án és 7-én, az Erzsébet híd mindkét oldalának megtisztításával kezdődik az FKF szokásos tavaszi hídmosási programja, melynek során megtisztulnak a budapesti hidak, és a Váralagút is. A program az idei évben összekapcsolódik Budapest számos forgalmas csomópontján és a Nagykörút teljes hosszán megszervezett, koncentrált nagytakarítással.

A Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divíziója ezen a hétvégén kezdi el a budapesti hidak takarítását. A 6:30-13:30 között zajló munkálatok során április 6-án, szombaton az Erzsébet híd déli, míg április 7-én, vasárnap a híd északi oldalát tisztítják meg környezetkímélő tisztítószerrel, nagy nyomású, vizes technológiával.

Az FKF ezúton is kéri a hídon az adott időszakban közlekedőket, hogy figyeljenek az ott dolgozó munkagépekre, és vigyázzanak a területen dolgozó, közfeladatot ellátó munkatársaikra.

A május 18-ig tartó tavaszi hídmosási program során az Erzsébet híd mellett az Árpád híd, a Váralagút, a Lánchíd, a Zielinski híd, a Szabadság híd, a Margit híd, a Petőfi híd és a Rákóczi híd ütemezett megtisztítására is sor fog kerülni.

A tavaszi hídmosási munkálatokkal párhuzamosan – Hazánk Európai Uniós csatlakozásának 20. évfordulójára készülve – ismét megvalósul a Főváros számos helyszínét érintő koncentrált takarítási program. Április 21-én, vasárnap a Budapesti Közművek szakdivíziója több nagy forgalmú, a Belvárostól távolabb eső helyszín koncentrált takarítását végzi el. Ennek során megtisztul többek között az Etele tér, a Flórián tér, a Lehel tér, Kőbánya két fő közlekedési csomópontja és számos további helyszín.

A program második részeként, április 28-án a 4-es 6-os villamos teljes vonalán az útpálya és a járdák, illetve az ennek mentén elhelyezkedő terek, aluljárók és megállók nagytakarítását végzik el a Budapesti Közművek munkatársai – ezúttal is együttműködve a fővárosi társcégekkel.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Reagált a Kúria a sorsdöntő devizahiteles fordulatra