Előfizetői tartalom

Kevesebb osztalékot fizet a Duna House, de erősen indult az év

Portfolio
Megérkeztek a Duna House első negyedéves teljesítményéről szóló előzetes számok, amelyek alapvetően pozitív képet festenek a cégcsoportról, hiszen minden üzleti szegmens növekedett év/év alapon mind a négy országban. A lengyel hitelközvetítő szegmens újabb rekordokat döntött és a magyar üzletágak is erős kétszámjegyű növekedésen vannak túl az egy évvel ezelőtti mélyponthoz képest. A jó híreket azonban kissé beárnyékolja, hogy a vállalat a korábban tervezettnél több mint 6 forinttal kevesebb osztalékot fizethet.

Tovább javultak a Duna House számai az első negyedévben, erre utalnak a frissen közzétett számok. A negyedév alatt 256 milliárd forinttal rekordot értek el a közvetített hitelvolumenek (+76,8% év/év és +3,0% negyedév/negyedév), elsősorban a lengyel piac növekedésének köszönhetően. A franchise ingatlanközvetítésben a hálózat által generált jutalékok összege közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés