Előfizetői tartalom

Halálra ítélték a legnagyobb vietnámi ingatlancsalót

Portfolio
Tavaly decemberben írtunk arról, hogy bíróság elé kerül egy vietnámi üzletasszony, miután több mint 5 milliárd dollár veszteséget okozott egy helyi hitelezőnek. Az ország történetének legnagyobb pénzügyi csalási ügyében sikkasztás, megvesztegetés és banki szabályok megsértése miatt Truong My Lan ingatlanmágnást, a bíróság döntése értelmében halálra ítélték - közölte a CNBC.

Halálra ítélték Truong My Lan, ismert vietnámi ingatlanfejlesztőt, a Van Thinh Phat Holdings Group elnökét, amiért részt vett az ország történetének legnagyobb pénzügyi csalásában. A Thanh Nien állami média beszámolója szerint Lan-t sikkasztás, megvesztegetés és a banki hitelezési szabályok megsértése miatt találták bűnösnek. A sikkasztás vádja alapján halálbüntetést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés