Előfizetői tartalom

Nyolc hotelt és gasztronómiai egységet fog össze az ország legújabb turisztikai márkája

Portfolio
A Pesti Vigadóban mutatták be a BDPST Group hoteleket és gasztronómiai egységeket összefogó ernyőmárkáját, a BOTANIQ Collectiont és annak hűségprogramját, a BOTANIQ Benefitet. A márkához olyan hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak, mint a BOTANIQ Turai Kastély, a tarcali Andrássy Kúria & Spa és a sárvári Melea - The Health Concept –, de a jövőben további egységekkel bővül majd az ernyőmárka.

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection, amelyhez tematikájukban eltérő, de környezetükhöz való viszonyulásukban és értékeikben azonos hotelek és gasztronómiai egységek tartoznak. A kollekciónak jelenleg nyolc tagja van: a BOTANIQ Turai Kastély és annak étterme, a Clarisse a 2022-ben megnyílt budapesti Verno House és Flava Kitchen & More étterem a tarcali Andrássy Kúria & Spa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés