Előfizetői tartalom

Time Out Market nyílik Budapesten

Portfolio
A világ számos nagyvárosa után hamarosan Budapesten is megnyitja kapuit a Time Out Market. A nemzetközi brand célja, hogy egy nagyobb gasztropiac formájában összegyűjtse és elérhetővé tegye az adott város legizgalmasabb kulináris helyeinek kínálatát. A budapesti egység a Corvin Palace-ban 2025-ben nyit meg - közölte a projekt megvalósulásában üzleti tanácsadást nyújtó Nhood Hungary.

A tervek szerint 2025-ben nyit a magyar főváros első, Time Out Market név alatt futó gasztropiaca. A hazai egység a Corvin Palace áruház első emeletén körülbelül 2500 négyzetméternyi belső területen várja majd a látogatókat, ami további 775 négyzetméternyi tetőterasszal egészül ki. Mindezt 14 konyha, 4 bár, egy rendezvényterem és mintegy 800 ülőhely fogja kiszolgálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés