Új zebrát alakítanak ki az Astoriánál
Ingatlan

Új zebrát alakítanak ki az Astoriánál

Portfolio
Új gyalogos-átkelőhely létesül az Astoriánál - közölte a BKK. A beruházás eredményeként akadálymentesen, kényelmesen és gyorsabban lehet majd átkelni a Rákóczi úton a Múzeum körút és a Károly körút járdái között.

Jelzőlámpás gyalogos-átkelőhely létesül a Rákóczi úton, ahol süllyesztett szegélyű, taktilis figyelmeztető és tájékoztató jelekkel ellátott burkolat segíti az akadálymentes és biztonságos közlekedést. Ennek hatására a Rákóczi úton új középsziget épül, a Blaha Lujza tér irányú buszmegálló pedig a jelenlegi helyénél előrébb kerül.

Az építési munkák várhatóan 4–8 hétig tartanak, és szükségszerűen ideiglenes forgalmi változásokkal járnak. Az építkezés környezetében a kivitelezés teljes időtartama alatt sávelhúzásra vagy -lezárásra kell számítani, de irányonként két-két forgalmi sáv mindig járható lesz. A BKK kéri az arra közlekedők türelmét, és köszöni, ha a beruházás idején az alternatív útvonalakat használják.

Forrás: BKK

A fővárosban az utóbbi időben több kereszteződésben is új zebrákat alakítottak ki, többek között a Blaha Lujza téren, a Nyugati téren, a Boráros téren és a Rákóczi úton. Ezek mellett hamarosan elkezdődhet az Örs vezér terénél is a felszíni gyalogos-átkelőhely kialakítása a Kerepesi úton a kőbányai és a zuglói oldal között.

Címlapkép forrása: Getty Images

Ricardo

Egy kritika kritikája

Az osztrák közgazdasági iskola kritikája szerint a monetaristák tévesen egy mechanisztikus mennyiségi pénzelméletet fogadnak el, ami a pénz semlegességén, a mikro- és makrogazdaság merev elk

Kiszámoló

Itt a nyár, itt a roaming frász ideje

Itt a nyár, a vakációk és ezzel együtt a roaming frász ideje is. Az Unió nagyon helyesen rálépett a mobilszolgáltatók nyakára, az addigi szabadrablást felváltotta az, hogy az Unión belül ug

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jön a felturbózott szuperállampapír! Itt vannak a részletek
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Székesfehérvár
2024. június 4.
Financial IT 2024
2024. június 11.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Lindab_Decarbonised_steel