Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property
Ingatlan

Új vezetőkkel erősíti csapatát a Biggeorge Property

Portfolio
Gárdai János áprilisi és Dr. Rézműves Ildikó májusi csatlakozásával tovább bővült a Biggeorge Property Nyrt. felsővezetése. A két új vezető a vagyongazdálkodás, illetve a kommunikáció területeiért felel a cégcsoportban. Gárdai János igazgatósági tagként is támogatja a részvénytársaság szakmai munkáját. A szervezeti átalakulás hátterében expanziós törekvések, valamint a jelenlegi működés optimalizálásának célkitűzése áll.

A 25 éves ingatlanpiaci múlttal rendelkező Gárdai János a varsói tőzsdén jegyzett GTC S. A. operatív igazgatói pozíciójából érkezett, ahol egy 6 országban, 44 projektből álló, 800 000 négyzetméter alapterületű nemzetközi ingatlanportfólió kezeléséért, valamint a 150 fős működés teljeskörű irányításáért volt felelős. A bérbeadás, vagyongazdálkodás, épületüzemeltetés és projektmenedzsment területei mellett az ingatlanfejlesztés, valamint az ESG-megfelelőség kérdésköre is hozzá tartozott.

A White Star Real Estate (AIG/Lincoln) pénzügyi-, fejlesztési- és ügyvezető igazgatójaként, illetve magyarországi partnereként ezt megelőzően közel két és fél évtizeden keresztül irányította a 60 fős budapesti irodát; az ingatlanfejlesztés, üzemeltetés, vagyongazdálkodás, üzletfejlesztés, banki finanszírozás, akvizíciók és értékesítési tranzakciók területeit; valamint a tervezés, engedélyeztetés, kivitelezésmenedzsment és bérbeadás folyamatait. A White Star Real Estate felvásárlását megelőzően 400 millió euró nagyságrendű befektetési portfóliót kezelt, és számos jelentős hazai ingatlanfejlesztési projekt megvalósításáért volt felelős.

Dr. Rézműves Ildikó közel 20 éves nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal érkezik a Biggeorge Property-hez. 2011-ben csatlakozott a stockholmi tőzsdén jegyzett, svéd központú Skanska magyarországi ingatlanfejlesztő csapatához, ahol a fenntartható budapesti irodaprojektek kommunikációja mellett a cég globális brandépítésében is fontos szerepet vállalt.  

2014 és 2023 között a DVM group/Horizon Development kommunikációs és marketingigazgatójaként stratégiai és operatív szinten egyaránt felelt a cégek és ingatlanfejlesztési projektjeik márkaépítéséért, bérbeadási- és értékesítési támogatásáért, valamint hazai és nemzetközi sajtómegjelenéseiért, szakmai rendezvényeiért és díjnyertes pályázataiért. A Horizon Development saját fejlesztésein túl hozzá tartozott számos alapépületi és fit-out szintű tervezési, projektmenedzsment és kivitelezési mandátum kommunikációja is, de több külföldi ingatlanalap magyarországi portfóliója számára is éveken át nyújtott marketingszolgáltatást. 

2023 és 2024 között a Realis Development kommunikációs igazgatójaként az újonnan alakult hazai ingatlanfejlesztő cég arculatának kialakításáért, valamint kereskedelmi célú ingatlanprojektjeinek előkészítéséért volt felelős.

Címlapkép forrása: Biggeorge Property

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
SO Budapest Building bridge view