Előfizetői tartalom

Felrobbant a kínálat - Ennyiért bérelhetnek lakást a leendő egyetemisták

Portfolio
Jelenleg is tart az érettségi szezon, a diákok az írásbelik után a szóbeli vizsgákra, egy részük pedig a továbbtanulásra készül. Bár a kiadó lakások piaca várhatóan a felsőoktatási ponthatárok júliusi kihirdetése után kapcsol teljes fordulatszámra, ami általában drágulással is jár, az ingatlan.com elemzése már most bemutatta, hogy alakul a kisebb és a nagyobb alapterületű lakások bérleti díja. Az biztos, hogy a kínálat látványosan bővül.

Kedvezően érinti a kiadó lakást kereső fiatalokat, hogy a kínálat évek óta drasztikusan bővül. Az ingatlan.com-on 2022 májusában még kevesebb mint 10,5 ezer kiadó lakóingatlant hirdettek a tulajdonosok, tavaly májusban már több mint 13 ezret, idén májusban pedig már közel 14,5 ezer kiadó lakásba és házba várnak bérlőket a hirdetők, ez két év alatt majdnem 40 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés