Előfizetői tartalom

Elérte legmagasabb pontját az osztrák határ melletti ingatlanfejlesztés

Portfolio
A szentgotthárdi ipari parkban elhelyezték a XANGA cégcsoport fejlesztésében megvalósuló multifunkciós ipari csarnoképület legmagasabb pontjára a bokrétát - derül ki a vállalat közleményéből. A debreceni székhelyű ingatlanfejlesztőhöz tartozó Vendvidék Real Estate Kft. mintegy 3 milliárd forint volumenű befektetésével egy új multifunkciós ipari csarnok fejlesztése van folyamatban az 1997 óta működő szentgotthárdi - heiligenkreuzi, határon átnyúló tudományos ipari parkban.

Az első ütemben megépülő közel 3600 négyzetméter alapterületű létesítmény úgynevezett shell and core állapota 2024 nyarára készül el, amely azt jelenti, hogy az épületbe a betelepülő bérlők elkezdhetik a technológiai transzfert, és azt követően megkezdhetik a tevékenységüket. Az épület műszaki paraméterei multifunkciós hasznosítást tesznek lehetővé. A csarnok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés