Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg a világ legnagyobb ingatlanberuházását

Portfolio
Szaúd-Arábia gazdasági minisztere nemrég cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a Vörös-tenger partján megvalósuló, 1500 milliárd dolláros NEOM megaprojekt egyes részeit törölték volna - írta meg a CNBC. A miniszter hangsúlyozta, hogy a projekt minden eleme zavartalanul halad, de az ország gazdaságának növekedését szem előtt tartva, fokozatosan kívánják megvalósítani.

Korábban többször írtunk már Szaúd-Arábia elképesztő ötletéről, a NEOM projektről, ami több nagy ingatlanfejlesztést foglal magába. A beruházás legfontosabb eleme kétségkívül a Vörös-tenger partjáról induló futurisztikus The Line nevű projekt, ami egy üvegfalakkal határolt város, melynek 2030-ra, 170 kilométer hosszan kellene elnyúlnia a sivatagon át. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés