Előfizetői tartalom

Eladó a Reszkessetek betörők családjának jól ismert háza

Portfolio
Ismét eladósorba került a Reszkessetek betörők McCallister családjának otthona. A filmben szereplő házat ezúttal 5,25 millió dollárért (1,85 milliárd forint) kínálják, és az utóbbi időben teljeskörű felújításon esett át. Az alábbiakban az értékesítéssel megbízott ügynök videóban vezet körbe minket a rajongók által kedvelt ingatlanon.

Utoljára tavaly év végén foglalkoztunk a filmben szereplő ingatlannal, amikor arra készítettünk becslést, hogy mekkora jövedelemmel kellett rendelkeznie a filmbeli családnak ahhoz, hogy egy ilyen méretű és elhelyezkedésű házat birtokolhasson. Kapcsolódó cikkünk 2023. 12. 21. Mennyire gazdag a "Reszkessetek betörők" McCallister családja? - Kiszámolták a közgazdászok ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés