Előfizetői tartalom

Hatalmas lakhatási támogatás jöhet a Balaton körül

Portfolio
Év elején írtunk az ötletről, miszerint szolgálati lakásokat alakítanának ki a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet (BKÜ) területén, hogy megfelelő lakhatási lehetőségeket biztosítsanak a régióban dolgozó állami, önkormányzati és közösségi szolgáltatásokat nyújtó munkaerő számára. Az előterjesztésről és a támogatást célzó fejlesztési forrás felhasználásáról most a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) ülésén tárgyaltak - írta meg a Pénzcentrum.

Az új szolgálati lakásokba a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településein dolgozó közszolgáltatási munkaerő költözhet majd, mint például jegyzők, pedagógusok, egészségügyi dolgozók és rendvédelmi dolgozók. A pályázat meghirdetésekor rendelkezésre álló forrás 4,5 milliárd forint, amiből 3 milliárd forint a járásközpontok, 1,5 milliárd forint pedig a többi település...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés