Előfizetői tartalom

Hatalmas irodát vesz a magyar állam

Portfolio
Szerda reggel írta meg a 24.hu saját értesülései alapján, hogy a magyar állam megvásárolja a Dürer Park irodaházait, ahová a Nemzetgazdasági Minisztérium és a hozzá tartozó állami szervek költöznének. Nem sokkal később az érintett minisztérium közleményben erősítette meg a vásárlás és a költözés tényét. A vételár valahol 80-120 milliárd forint környékén lehet a hírek szerint, és ez rontani fogja az amúgy is nehéz helyzetben lévő költségvetés helyzetét.

A portál azt írta, hogy az ingatlanügylet előkészületei már 2022 óta zajlanak, és az állam már ki is fizetett erre a célra 80 milliárd forintot, a teljes vételár a cikk szerint 120 milliárd forint lehet. Az NGM szerda délelőtt kiadott közleménye úgy fogalmaz: a Nemzetgazdasági Minisztérium és a tulajdonosi joggyakorlása alatt álló szervezetek – többek közt a Magyar Nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés