Előfizetői tartalom

Kikelt Lázár János ellen volt minisztertársa a régen várt M76 miatt

Portfolio
Az M76-os autóút kálváriája tovább folytatódik, mivel a korábbi innovációs és technológiai miniszter, Palkovics László nem ért egyet Lázár János építési és közlekedési miniszter ötletével, miszerint az M76-os autóút helyett a 74-es utat fejlesszék a kormány. Palkovics szerint ha Lázár ötlete valósulna meg, egy félbehagyott autópálya maradna az M76-os.

A Zala vármegyei térség gazdaságfejlesztési szempontjai nem indokolják, hogy a 76-os helyett a 74-es utat fejlessze a kormány – jelentette ki Palkovics László a Zaol cikke szerint. A korábbi miniszter szerint az M76-os autóút megépítését számos gazdasági szempont indokolja, és nem az, hogy Lázár János terve valósuljon meg. Mint ismertette, az építési és közlekedési miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés