Előfizetői tartalom

Hatalmas siker volt az idén harmadik alkalommal megrendezett Property X konferencia! - Élmény, networking, szakma (giga képgalériával)

Portfolio
Május 28-29-30. között rendeztük meg a Portfolio Property X 2024 élménykonferenciát. Az ingatlanpiac X építőipar X finanszírozói szakma meghatározó szereplői számára létrehozott eseményen a kétnapos szakmai előadások mellett olyan programokkal készültünk, mint az "X Cycling", vagyis a nulladik napon egy biciklitúra Budapestről Balatonfüredig, tesztvezetés, pétanque és csocsó, valamint egész napos állófogadás, Champagne bár, borkínálat, koktélok, és a balatoni hangulatot a legjobb 80s & 90s-es évek slágereivel fűszereztük meg az este folyamán. Lássuk képeken is, hogy hogyan telt az élménykonferencia!

0. nap - X Cycling Az élménykonferencia nulladik napján mintegy 50 lelkes résztvevő indult el kerékpárral az Etele Plaza-tól, hogy egészen Balatonfüredig, azaz a konferencia helyszínéig eljusson. Galéria34 képProperty X 2024 - Cycling powered by CPI A közel 150 kilométeres táv után a konferencia helyszínén frissítő és egy jól megérdemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés