Előfizetői tartalom

Ezek a magyar városok lehetnek az ingatlanpiac nyertesei a következő években

Portfolio
Az irodapiac mellett az utóbbi időben az ipar-logisztikai piacon is emelkedik a kihasználatlansági ráta, miközben az óvatosság a befektetői piacon is látszik. Ahogy az a Portfolio Property X 2024 konferencián is többször elhangzott, a 40-50 millió euró feletti befektetések teljesen eltűntek a magyar piacról, de az olcsóbb kategóriában azért van érdeklődés. Hogy mik most a legnépszerűbb termékek, és mely városok lehetnek az előttünk álló év legnépszerűbb befektetési helyszínei, arról egy kereskedelmi- és lakóingatlanokkal is foglalkozó cég szakértőjét kérdeztük meg.

A kereskedelmi ingatlanok egyes típusainak egymáshoz viszonyított megítélése az utóbbi években nagyon megváltozott. Az irodapiac egyértelműen vesztese lett a Covid utáni éveknek, míg a kiskereskedelem mostanra kezd helyreállni. Kapcsolódó cikkünk 2024. 04. 23. Kilenc éve nem láttunk ilyen sok üres irodát Budapesten A logisztikai ingatlanok hirtelen jött népszerűsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés