Előfizetői tartalom

Ennyiért bérelhetsz most lakást Budapesten és a nagyobb városainkban

Portfolio
2024 májusában országosan 0,7, Budapesten 1,4%-kal nőttek a kínálati lakbérek. A fővárosban tapasztalható nagyobb ütemű emelkedés az előző havi 0,5%-os csökkenés után következett be. Az előző év azonos időszakinál országosan 10,5, Budapesten 10,8%-kal, a 2015. évi bázisidőszakinál pedig 104, illetve 95%-kal voltak magasabbak a májusi lakbérek - derül ki a KSH-ingatlan.com legfrissebb lakbérindexéből.

Budapesten az előző hónapban mért csökkenést követően valamennyi kerületcsoportban emelkedtek a lakbérek májusban. A budai hegyvidéken a legkevésbé, 0,5%-kal, a budai egyéb kerületekben viszont jelentősen, 3,3%-kal drágultak a lakásbérletek az előző hónaphoz képest. A pesti oldalon a belső kerületekben 1,8, az átmeneti kerületekben 1,1, a külső kerületekben 1,7%-kal emelkedtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés