Előfizetői tartalom

A városrehabilitáció eszközeként használják az Airbnb-t egy népszerű turistaközpontban

Portfolio
Porto polgármestere az Airbnb-t a városrehabilitáció eszközeként használja. A népszerű portugál turistaközpontban az új rövid távú szálláshelyek létesítését a zsúfolt területeken megtiltották, de az elhanyagolt városrészekben engedélyezik, elősegítve ezzel a felújítást és a fenntartható turizmust - tudósított a Bloomberg.

Portugália második legnagyobb városában, Portóban a helyi vezetés új stratégiát alkalmaz a rövid távú szálláshelyek kezelésére. Míg a forgalmas területeken megtiltják az új bérlemények létesítését, addig az elhanyagolt városrészekben engedélyezik azokat. A világ számos városában az emberek az Airbnb-t hibáztatják azért, hogy felhajtja a bérleti díjakat és hozzájárul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés