Előfizetői tartalom

Újabb cég írt alá szerződést egy Duna-parti irodaházba

Portfolio
A budapesti Academia irodaház 1000 négyzetméteres területére írt alá bérleti szerződést május végén a Colossyan nevű startup. A tranzakcióval az irodaház meghaladta a 80 százalékos telítettséget - közölte a ConvergenCE kereskedelmi ingatlanbefektető és -fejlesztő, ami 2022 elején az Europa Capital ingatlanbefektetési alapkezelővel közösen vásárolta meg az ingatlant.

A mostani tranzakcióval az irodaház idén már a második technológiai vállalatot üdvözölheti a bérlői között, mivel a Colossyan előtt egy másik magyar startup, a Shapr3D is ezt választotta központjául. Rajtuk kívül a bérlők között van a SAAB, az Arago, a Hays, a Kinstellar és a Roland Berger is. Az épület WiredScore-minősítéssel rendelkezik, ami a digitális infrastruktúrájának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés